تبلیغات
 ffkrf - روش تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم. لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم! روش تهیه لقمه دال عدس و سس ارده مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده : دال عدس  1/2 فنجان  آب  2 فنجان  بلغور ریز 3/4 فنجان  روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده 1 عدد زیره سابیده 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری پیازچه خردشده 1 عدد جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری نان لواش 6 تکه 20 در 30 فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان سس ارده به مقدار لازم طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده: دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم. حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش بکشد

روش تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

روش تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده :

دال عدس  1/2 فنجان
 آب  2 فنجان
 بلغور ریز 3/4 فنجان
 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
زیره سابیده 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
پیازچه خردشده 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
نان لواش 6 تکه 20 در 30
فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان
کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان
سس ارده به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده:
دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم.

حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.

در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.

می توانیم مخلوط را در غذاساز یا میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.

 

روش تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم

برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!

 

روش تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

خمیر فلفل قرمز کبابی

منبع : mazehha.blogfa.com

منبع مطلب :

http://www.jazzaab.ir/


تاریخ : چهارشنبه 10 تیر 1394 | 05:58 ب.ظ | نویسنده : میهن بلاگ 39 | نظرات